Általános információk

SOFiSTiK Geotechnika szoftverek diákverziójának igénylése

Érvényes felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára a SOFiSTiK Geotechnika szoftverek ingyenesen hozzáférhetők.

A diákverzió igénylésének lépései

Írjon egy rövid emailt az office[kukac]monarch.hu e-mail címre "SOFiSTiK Geotechnika - diákverzió igénylés" tárggyal, melyre válaszul elküldjük a szükséges lépéseket.


Felhasználási feltételek

Ki jogosult a diákverzió használatára?
Minden építőmérnöki (szerkezettervező, mélyépítő, közlekedésépítő) és építész szakirányú felsőoktatási intézmény aktív (érvényes hallgatói jogviszony igazolással rendelkező) hallgatója, oktatója és tudományos munkatársa jogosult a SOFiSTiK Geotechnika diákverzió használatára. A diákverzió számítógéphez kötött, csak egyetlen számítógépen használható.

Milyen szoftvereket tartalmaz a csomag?
A diákverzió tartalmazza a komplett SOFiSTiK Geotechnika programcsomagot (és a SteelCON szoftvert is).

A diákverzió ára
A diákverzió ingyenes.

Hogyan lehet hozzájutni a diákverzióhoz?
A megrendelés után a szoftverek telepítője letöltés útján áll rendelkezésre.

Segítség
A programokhoz tartozó kézikönyvek kizárólag PDF formátumban érhetők el, melyek a szoftverek telepítése után a telepítési könyvtárban találhatóak.

Támogatás
A SOFiSTiK Geotechnika szoftverek diákverzióihoz nincs lehetőség aktív támogatás igénybe vételére sem a SOFiSTiK-től, sem a FIDES DV-Partnertől, sem a MONARCH Kft-től. Kérdések esetén forduljon az adott oktatási intézmény oktatóihoz.

Licenc meghosszabbítása
A licenc érvényességi ideje 6 hónap (1 tanulmányi félév). Amennyiben a licenc érvényessége lejár, egyszerűen ismételje meg az igénylést, és egy újabb licencfájlt fog kapni. A licenc tetszőleges számban meghosszabbítható a tanulmányi időszak alatt

A diákverziót tilos:
- ipari célra használni
- más részére a szoftvert, vagy annak másolatát átadni
- jogosultság nélkül módosítani

Fides
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum