Monarch Hírek, információk Termékek Árak Szolgáltatás


Hírek, Akciók

Újabb funkciókkal bővítettük az oldalunkat

Újabb funkcióval bővítettük a weboldalunkat Létrehoztuk a hírlevél feliratkozási lehetőséget, és elkészítettük a közvetlen információkérési oldalunkat. Bízunk benne, hogy így könnyebben kapcsolatban tudunk maradni és hogy még gyorsabban tudjuk megválaszolni az ügyfeleink kéréseit, kérdéseit. (2017.11.17)

Hírlevél feliratkozás >>>

Újabb programok kerültek bele az Architecture Engineering Construction Collection-be

Újabb programok kerültek bele az Architecture Engineering Construction Collection-be Változatlan ár mellett 2017. szeptemberében újabb programokkal egészült ki az így is sok szoftvert tartalmazó Architecture Engineering Construction Collection. (2017.09.12)

Részletek >>>

Új Autodesk iparági gyűjtemények

Új Autodesk iparági gyűjtemények 2016. augusztus 1-től a Design és a Creation Suite csomagok helyett a különböző iparágaknak megfelelően kialakított gyűjteményeket kínálunk. (2016.08.09)

Részletek >>>

Fontos változások az Autodesk licenc-politikájában

Fontos változások az Autodesk licenc-politikájában A közelmúltban jelentős változásokon ment keresztül az Autodesk licenc-politikája. Megszűnt a termékek frissíthetősége, megszűnt az örökös licencek vásárlásának lehetősége, ugyanakkor bevezetésre került a szoftverbérlés. (2017.03.21)

Részletek >>>

Web szemináriumok, bemutatók, oktatás

WEBINAR Heti több alkalommal tartunk szakterületekre és szakági programokra fókuszáló WEB-es bemutatót, oktatást, konzultációt.

Részletek >>>

Frissítési lehetőség az Autodesk iparági gyűjteményekre

Frissítési lehetőség az Autodesk iparági gyűjteményekre Az Autodesk lehetőséget biztosít az ügyfelei részére, hogy a meglévő bérletéről átváltson akár költségmentesen is az új iparági gyűjtemények egyikére. (2016.11.07)

Részletek >>>

Továbbfejlesztett Autodesk Account honlap

A korábbi Autodesk Account és a Subscription weboldalakat az Autodesk összevonta, így 2015. március 13-tól az összes Autodesk termékkel kapcsolatos teendőket egy helyen, a továbbfejlesztett Autodesk Account oldalon tudjuk elintézni.(2015.04.08)

Részletek >>>

További szakági hírek

SOFiSTiK Statika hírek >>>
SOFiCAD hírek >>>

Vissza