Általános információk

Hírek, akciók

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2019. március 1-től a MonArch Kft-n belül a termékek forgalmazása szétvált.
Az Autodesk termékek forgalmazását a MonArch Kft-n belül a MonArch Kft és a Mensch und Maschine szoros együttműködéséből létrejött Mensch und Maschine Hungary végzi a továbbiakban, mely Ügyfeleink számára a jövőben kibővült termékkínálatot és szolgáltatási lehetőségeket jelent. A változás SOFiSTiK, Fides és StudioArs termékeink forgalmazását nem érinti.
Ügyfeleink részére az ügyintézés zavartalanul biztosított, eddigi hivatalos elérhetőségeinken továbbra is állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Részletek »
 • megnevezett felhasználó

  Új, megnevezett felhasználókon alapuló bérleti konstrukció

  2020. május 7-én az Autodesk új előfizetési konstrukciókat indíott, amelyek a sorozatszámok helyett az úgynevezett "megnevezett felhasználók" köré épülnek. (2020.05.08)

 • Autodesk Revit 2021 újdonság

  Revit 2021

  Megjelent a Revit 2021, melynek fejlesztését 3 fő szempont vezérelte: termelékenység és könnyű használat, együttműködés és adatcsere, valamint jobb megjelenítés.
  Ez fedezhető fel többek között a ferde falakban, a generatív építőipari tervezésben és a PDF / képfájl csatolásban. (2020.04.20)

 • SOFiSTiK otthoni licenc

  SOFiSTiK otthoni licenc

  A koronavírus járvány megpróbáltatásainak enyhítésére a SOFiSTiK kidolgozta az ingyenes otthoni licencet, mellyel az otthon vagy az irodától távol dolgozó munkatársak becsatlakozhatnak meglévő munkákba, vagy önálló feladatokat kezdhetnek, végezhetnek. (2020.03.25)


Hírek

Szakcikkek

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum