Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk AutoCAD Design Suite ismertető

Az Autodesk AutoCAD Design Suite programcsomag magába foglalja az összes olyan Autodesk tervezőprogramot, amellyel az általános tervezéskor találkozhatunk.

Az Autodesk AutoCAD Design Suite programcsomag önmagukban is megvásárolható programok együttesét jelenti.

A programcsomag a következő kiépítésekben jelent meg:

Standard

AutoCAD,
AutoCAD Raster Design,
Autodesk Showcase, Autodesk ReCap

Premium

AutoCAD,
AutoCAD Raster Design, Autodesk 3ds Max,
Autodesk Showcase, Autodesk ReCap

Bár nem előírás, de a cél nem feltétlenül a szoftverek egymás melletti, hanem az egymással való használata, mert a szoftvercsomag olyan szoftverekből áll össze, melyek között az átjárás zökkenőmentesen, vagy a lehető leggördülékenyebben tud lezajlani.

A szoftvercsomagban megtalálható szoftverek funkcionalitásban nem különböznek az önállóan is beszerezhető szoftverektől. A csomag előnye abban rejlik, hogy ilyen módon jóval kedvezőbb áron állnak rendelkezésünkre a szükséges szoftverek, mintha ezeket külön-külön vásárolnánk meg.

Az Autodesk AutoCAD Design Suite ár/érték arányt tekintve az egyik legjobb választás a kisebb általános tervező cégek, magántervezők vagy kivitelezők számára.

A szoftvercsomagban található szoftverek közös licenckezelőt használnak, aminek következtében minden, a csomag részét képező szoftver csak egyazon számítógépen, felhasználónév alatt használható. A szoftverek használata ilyen módon nem osztható meg különböző számítógépek között.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum