Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk Advance Steel 2019 újdonságok


Továbbfejlesztett együttműködés a Revit-tel

A Revit 2019-hez készült Advance Steel 2019 kiegészítés az acélelemeket és a csatlakozásokat is továbbítja az Advance Steel 2019 felé. Nem csupán a paraméteres csomópontokat, hanem az egyéni csatlakozások egyedi elemeit is, úgymint mint lemezek, csavarok, horgonyok és varratok.

Advance Steel 2019

Verzióléptetés

Az új verzió egy modern és informatív felületet biztosít az egyéni beállítások és fájlok léptetéséhez egy korábbi verzióról az Advance Steel 2019-re. Segít felismerni és azonosítani a testreszabott beállításokat, és lehetővé teszi, hogy kiválasszuk azokat a léptetéshez.

Új eszköz a gyári horgonyokhoz

Az Advance Steel 2019 egy új "Bolt cage" funkcióval bővült, mellyel testreszabott horgonyokat helyezhetünk el a talplemezekre.

Advance Steel 2019

Vízszintes raszterek megjelenítése homlokzatokon

Ha a 3D modell bizonyos szinteken rasztervonalakat tartalmaz, akkor lehetőség van ezek megjelenítésére a homlokzati nézeteken, függőleges metszeteken.

Továbbfejlesztett rajzfrissítésbeli viselkedés

Az Advance Steel 2019-ben a rajzfrissítésbeli viselkedés az intelligens méretek számára továbbfejlesztésre került. Korábban előfordultak olyan esetek, amikor a méretek egy rajzi frissítés során átkerültek egy másik helyre.

Nagyobb ellenőrzés a rajzok metszeti nézetei felett

A 2D rajzokon könnyedén létrehozhatunk metszeti nézetet, melynek nézetmélysége megfelel a készítéskor megadott távolságnak.

3D modell megosztása

A "Shared Views" funkció segítségével a DWG fájl elküldése nélkül oszthatjuk meg a térbeli modellt a tervezési folyamat szereplőivel.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum