Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk Advance Steel 2020 újdonságok


Csomópontok terjesztése

Az Advance Steel 2020 programban automatizálhatjuk a csomópontok létrehozását a már meglévő kapcsolatok elterjesztésével. Egyszerűen kiválasztjuk a kapcsolati dobozt, majd a jobb-gomb menüből a Propagate Joint lehetőséget. A csomópont ezután automatikusan elkészül a megmutatott helyeken (ha a keretfeltételek egyeznek a minta csomópontéval). Az így készült csomópontok kapcsolatban maradnak egymással, ezért az egyiken végzett módosítások kihatnak a többi csomópontra is.

Feliratok igazítása

Miután létrehoztunk egy nézetet a rajzon, átrendezhetjük a felirati címkéket. Az Advance Steel 2020 segítségével a címkét át is helyezhetjük, és ezt a módosítást más címkékre is felhasználhatjuk az új lehetőség használatával. A címkéket referenciaobjektumhoz vagy AutoCAD vonalakhoz is igazíthatjuk.

Furatcsoportok felirata

A furatcsoporthoz tartozó címke mozgatásakor a mutatóvonal automatikusan a legközelebbi furathoz ugrik rövidebb mutatóvonalat eredményezve. Ez a viselkedés opcionálisan kikapcsolható.

Metszet szimbólumok

Az Advance Steel 2020 programban a rajzok megjelenésének javítása érdekében automatikusan igazíthatjuk a metszet alaprajzi szimbólumait. A külön parancs hatására a metszeti nézet szimbólumai oldalanként külön-külön egy referenciaszimbólumhoz kerülnek igazításra. Ezen felül testreszabhatjuk a szimbólumot saját, változókkal ellátott DWG-k felhasználásával. A változók között újdonságként a méretarányt, és a nézet sorszámát fedezhetjük fel.

Nagy felbontás támogatása

Az Advance Steel 2020 támogatja a nagy felbontású monitorokat. Fejlesztették a felhasználói felületet, beleértve a szalagmenü ikonjait. A program párbeszédablakain belül az oldalsávban található menüpontokkal lehet navigálni. Az oldalsáv mérete most automatikusan átméreteződik a leghosszabb szövegrész alapján.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum