Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk BIM 360 - felhőalapú szolgáltatások

Az Autodesk a hagyományos szoftverek mellett felhőalapú szolgáltatásokat is kínál, melyek a fájlok biztonságos tárolását, megtekintését és megosztását szolgálják. A hétköznapi életben egyre szaporodó felhőalapú megoldások egyértelművé teszik, hogy a műszaki életben is megkerülhetetlenné válik a használatuk. Az Autodesk a felhőalapú szolgáltatásait "360" fémjelzéssel látta el.

Minden - akár örökös licenccel, akár bérleti konstrukcióval rendelkező hagyományos szoftvert használó, akár felhőalapú szolgáltatást igénybe vevő - Autodesk felhasználó rendelkezik egy Autodesk fiókkal (Autodesk Account), melynek keretében ingyenesen használatba veheti az A360 felhőalapú szolgáltatást is.
Az A360 szolgáltatás 5 GB tárhelyet jelent 1 projekt erejéig a szoftveres adatok, tervek, rajzok felhőben való tárolásához, megtekintéséhez, megosztásához, ellenőrzéséhez és kommenteléséhez.

Az építőipari tervezéshez és kivitelezési célokra további felhőalapú szolgáltatások vehetők igénybe, amelyekkel a BIM projektek hatékonyan koordinálhatók. Ehhez az Autodesk egy külön felhasználói fiókot és tárhelyet biztosít: Autodesk BIM 360 Account


BIM 360 lehetőségek

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum