Általános tervezés
  Épülettervezés
  Szerkezettervezés
  Infrastruktúra tervezés
  Látványtervezés
  Gépészeti tervezés

Autodesk BIM 360 - felhőalapú szolgáltatások

Az Autodesk a hagyományos szoftverek mellett felhőalapú szolgáltatásokat is kínál, melyek a fájlok biztonságos tárolását, megtekintését és megosztását szolgálják. A hétköznapi életben egyre szaporodó felhőalapú megoldások egyértelművé teszik, hogy a műszaki életben is megkerülhetetlenné válik a használatuk. Az Autodesk a felhőalapú szolgáltatásait "360" fémjelzéssel látta el.

Minden - akár örökös licenccel, akár bérleti konstrukcióval rendelkező hagyományos szoftvert használó, akár felhőalapú szolgáltatást igénybe vevő - Autodesk felhasználó rendelkezik egy Autodesk fiókkal (Autodesk Account), melynek keretében ingyenesen használatba veheti az A360 felhőalapú szolgáltatást.
Az A360 szolgáltatás 5 GB tárhelyet jelent 1 projekt erejéig a szoftveres adatok, tervek, rajzok felhőben való tárolásához, megtekintéséhez, megosztásához, ellenőrzéséhez és kommenteléséhez.

Az építőipari tervezéshez és kivitelezési célokra további felhőalapú szolgáltatások vehetők igénybe, amelyekkel a BIM projektek még hatékonyabban koordinálhatók.

 • Autodesk BIM 360 Team

  Felhőalapú modell- és tervkoordinálási szolgáltatás, amely a böngészőn keresztül érhető el a számítógépről, vagy mobileszközről.

 • Autodesk BIM 360 Docs

  Felhőalapú projektmenedzselési szolgáltatás, amit elsősorban az építészeti projektek irányításában lehet hatékonyan alkalmazni.

 • Autodesk BIM 360 Glue

  Felhőalapú szakági együttműködést segítő szolgáltatás, ami a különböző szakágaktól kapott tervek, modellek összekapcsolására, koordinálására használható.

 • Autodesk BIM 360 Plan

  A felhőalapú folyamat ütemezést segítő szolgáltatás használatával csökkenthető a projekt túlköltekezés, és normalizálhatók a folyamatok.

 • Autodesk BIM 360 Build

  Felhőalapú kivitelezési jelentést készítő, és üzemeltetést segítő szolgáltatás.

 • Autodesk BIM 360 Design

  Revit modellek felhő alapon történő tárolásának és szerkesztésének lehetőségével megvalósítható a hatékony csapatmunka.