Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Inventor LT 2020 újdonságai

Felhasználói felület

Az Inventor LT 2020-as verziója átfogó nézeti frissítésen esett át, aminek részeként újragondolt ikonokat kaptunk.
A modern megjelenést megvilágítás és fény sablonokkal állíthatjuk be.
A tervezést segíti, hogy több monitort is használhatunk, így több ablakban is lehet dolgozni párhuzamosan.

A felhasználói felület frissítése az Inventor 2019-ben kezdődött, ekkor a fejlesztés a parancsok közül a furatkészítést érintette.
A 2020-as verzióban a kihúzás, forgatás, söprés és menetkészítés parancsok kezelő ablakaira is sor került. Így rendszerezve, egy ablakon belül lehet a parancsok paramétereit megadni és tulajdonságait beállítani.

Inventor LT 2020

Tervezési folyamatok

További újdonság, hogy a megtervezett lemezalkatrészek sík előgyártmányának előállítása és annak 2D rajzba mentése is lehetséges. A parancsot az alkatrész vagy lemezalkatrész tervezőben hívhatjuk meg. Segítségével síkban kiteríthetjük az alkatrészt, emellett pedig láthatjuk azt is, hogy mely részeken mekkora alakváltozást fog szenvedni az anyag.

Támogatás

Lehetőség van az Exportálás fülön a beállítások exportálására, így azok egy xml fájlba lesznek mentve, és bármikor beolvashatók. Új verzióra való telepítéskor az Inventor LT 2020-ban a mentett xml nélkül is megőrizhetők a megszokott beállítások telepítés során az Egyéni beállítások engedélyezésével.

Megjelent a Read-only mód, amely Inventorral nem rendelkezők számára alkalmas fájlok megtekintésére, és már a próbaverzió telepítésével automatikusan elérhetővé válik. A fájlok megtekintésén kívül végezhetünk méréseket, illetve a megjelenítési stílusok is állíthatók.

Fejlődött a különböző fájlformátumokból való importálhatóság: ez több fájltípusból is az importálás párbeszédpanel gyorsabb megjelenítését, és az Inventor formátumaiba való gyorsabb generálást biztosítja. Emellett az Inventor LT 2020-as verzió már a Catia V5, JT, Parasolid, Rhino újabb verzióival is kompatibilis.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum