Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk AutoCAD Inventor LT Suite ismertető

Az Inventor LT Suite tartalmazza az Autodesk Inventor LT szoftvert, mely Inventor platformra épül, képessége a teljes funkcionalitású Inventor változatokhoz képest korlátozott, de kiválóan alkalmas a 3D környezetben történő elemtervezéshez és a 2D dokumentációk előállításához.

Előnye a "nagy" Inventor változathoz képest az árában rejlik.

A programcsomagban található AutoCAD LT továbbra is lehetőséget biztosít a kétdimenziós tervezéshez, akár a meglévő dwg alapú tervek folytatására, akár a társtervezőkkel való együttműködésre.

Bár nem előírás, de a cél nem feltétlenül a szoftverek egymás melletti, hanem az egymással való használata, mert a szoftvercsomag olyan szoftverekből áll össze, melyek között az átjárás zökkenőmentesen, vagy a lehető leggördülékenyebben tud lezajlani.

A szoftvercsomagban megtalálható szoftverek funkcionalitásban nem különböznek az önállóan is beszerezhető szoftverektől. A csomag előnye abban rejlik, hogy ilyen módon jóval kedvezőbb áron állnak rendelkezésünkre a szükséges szoftverek, mintha ezeket külön-külön vásárolnánk meg.

Az Autodesk Inventor LT Suite ár/érték arányt tekintve az egyik legjobb választás a kisebb gépipari tervező cégek, magántervezők vagy kivitelezők számára.

A szoftvercsomagban található szoftverek közös licenckezelőt használnak, aminek következtében minden, a csomag részét képező szoftver csak egyazon számítógépen, felhasználónév alatt használható. A szoftverek használata ilyen módon nem osztható meg különböző számítógépek között.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum