Általános tervezés
  Épülettervezés
  Szerkezettervezés
  Infrastruktúra tervezés
  Látványtervezés
  Gépészeti tervezés

Revit Live 2.0 újdonságai

Megjelent a Revit Live 2.0, amely az előző évben, az egész világra kiterjedő konzultációk, és visszajelzések alapján készült el.

Alkalmazás egyszerűsítése

A visszajelzések alapján egyszerűsítettük a Live Editor és a Viewer alkalmazást. Az új verzió "csak" Live alkalmazás, nincs külön Editor és Viewer alkalmazás. Ha pedig a Real-Time eseményeket, tapasztalatokat meg szeretnénk osztani az ügyfeleinkkel, akkor egy zip fájl létrehozásával tudjuk ezt megtenni. Ezt a fájlt önállóan lehet futtatni, nincs szükség semmilyen egyéb program telepítésére.


Sebesség

Mivel felhőszolgáltatásról van szó, bővítettük a szervereinket, és így biztonságosabban és gyorsabban kerül feldolgozásra a projekt. A Live alkalmazás betöltési idejét is csökkentettük, így jelentős gyorsulást érhetünk el a program használatakor, amikor meg szeretnénk nézni a projektünket a valós időben, és a VR-ben.


3ds Max Interactive együttműködés

A Revit Live felhőszolgáltatásnak az eredménye közvetlenül megnyitható a 3ds Max Interactive programmal is, így elmondható, hogy a Revit Live és a 3ds Max Interactive teljes mértékben kompatibilis egymással.