Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Revit 2019.2 újdonságai

Megjelent a Revit 2019.1 frissítés, mely hibajavításokkal és stabilitás javítással együtt új funkciókat is tartalmaz.

A Revit 2019.2 frissítés jól tükrözi, hogy a Revit hogyan fűzi egyre szorosabbra az adatok felhőn keresztüli kapcsolatát.
Úgy tűnik, hogy a tervezés jövője elválaszthatatlanul az adatközpontú felhőkörnyezethez kapcsolódik, amit az Autodesk BIM 360 testesít meg.
A Revit 2019.2 számos új szolgáltatása könnyebb hozzáférést és szorosabb integrációt biztosít a BIM 360 platformhoz és szorosabb kapcsolatot a projektben résztvevők számára.
A Revit fejlesztési iránya, hogy a minél több szereplő számára lehetővé tegye a BIM folyamatban való részvételt és könnyítse a munkafolyamataikat.

A felhő

A BIM 360 Design segítségével már korábban is több egyidejű szerkesztője is lehetett a felhőben tárolt, az úgynevezett megosztott Revit modellnek. Az új verzióban már nem csak a megosztott modellek kaphatnak helyet a felhőben, hanem a klasszikus egyfelhasználós modellek is, melyek a BIM 360 és a helyi számítógép között szinkronizálódnak, így gyorsabb és hatékonyabb frissítéseket, publikálásokat tesznek lehetővé. Nincs szükség folyamatos fájlfeltöltésre.
A BIM 360 Docs pedig betekintést enged, és jelölési lehetőséget biztosít bármely eszközről, bárhonnan a Revit modellhez.

Míg a megosztott modell csak a „nagy” Revit képessége, úgy a felhőben való fájltárolás már a Revit LT felhasználók számára is rendelkezésre áll.

Javítások, fejlesztések

Sokak kérésére a jegyzékek is nagyíthatóvá váltak. A nagy táblázatok áttekinthetőbb és ellenőrizhetőbb kezeléséhez immáron használhatjuk a jól ismert nagyítási funkciókat, akár az egérgörgő, akár a gyorsbillentyűk segítségül hívásával.

Egy másik felhasználói kérés is megvalósult azzal, hogy a sokak számára ismerős és bosszantó blokkoló üzenet a "too small on screen" immáron a múlté, és lehetővé válik az elemek kis távolságon belüli áthelyezése is.

Az épületgépész felhasználók számára is tartogat új funkciókat 2019.2-es változat, amelyben megkönnyítették az elágazó kapcsolatok kezelését az automatikus frissítés továbbfejlesztésével.

A frissítés az Autodesk Account-on keresztül telepíthető.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |