Általános tervezés
  Épülettervezés
  Szerkezettervezés
  Infrastruktúra tervezés
  Látványtervezés
  Gépészeti tervezés

SOFiSTiK Statika - számítás és méretezés

A SOFiSTiK Statika az építőipari tervezés minden területére megoldásokat kínáló, európaszerte elismert statikai számító és méretező programrendszer, amely a felhasználási területek sokszínűségéhez igazodva moduláris felépítésű.
Elsősorban feladatorientált csomagokban érhető el, de az egyes modulok önállóan is megvásárolhatók, kiegészítve a csomagok funkcionalitását.

Előnye, hogy a statikus tervezők körében méltán népszerű AutoCAD program használható a 2/3D-s statikai modell és terheinek gyors és könnyed elkészítéséhez. Az automatikusan képződő végeselem rendszer számos, a felhasználási területekre specializált számító motorral látható el a kívánt mélységű számítási eredmények kinyeréséhez.


sofistik statika számítás

Cégünk 2001 óta foglalkozik a SOFiSTiK Statikai programok forgalmazásával, oktatásával, ügyfeleink projekttámogatásával, és a statikai számítás előkészítéséül szolgáló modellezéssel. Napról napra bővülő tudásunkat és eddigi tapasztalatainkat nemcsak a magunk, hanem ügyfeleink számára is kamatoztatjuk.SOFiSTiK Partner