Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk


Az Autodesk a világ vezető pc tervezőszoftver-gyártója és digitális tartalomszolgáltatója. A cég szoftvert és internetes portált biztosít felhasználóinak, így segítve őket tervezési és üzleti céljaik megvalósításában. Az Autodesk termékeket világszerte több mint 4 millióan használják a mérnöki- és tervezői területeken, a film-, a hírközlés- és a multimédia iparágakban. A Fortune 500 listán szereplő legnagyobb amerikai ipari és szolgáltató vállalatok 90%-a Autodesk felhasználó.

Az Autodesk a tervezési piac minden területén mértékadó: az építészeti tervezés, az építőipar, a térinformatika, geodézia, területfejlesztés, közműtervezés, gépészeti tervezés területén ugyanúgy, mint a média területén. A cég támogatja a ügyfeleit abban, hogy a webet felhasználhassák mindennapi üzleti feladataik megoldásához, és tervezési adataikat megosztását versenyelőnyt biztosító módon használják ki. A tervezési adatok egyre fontosabbak, nem csak a rajzoló- és tervezőosztályokon, de a kereskedelmi-, üzemeltetési- és marketingosztályokon is éppúgy, mint a teljes ellátóláncban. Az Autodesk az a kritikus üzleti partner, aki biztosítja a tervezési információk zökkenőmentes áramlását. Nincs még egy cég a digitális tervező piacon, amelynek annyira széles termékpalettája lenne, mint az Autodeské.

Autodesk

Az Autodesk egyik divíziója, a Discreet, mely a Kinetix és a Discreet Logic összeolvadásából jött létre, a vizuális képeffektusok és háromdimenziós animációk készítésére szolgáló szoftverrendszereket és eszközöket szoftvereket készít.


Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum