Általános információk

Autodesk elektronikus licencek

Az Autodesk kizárólag elektronikus licenccel szállítja a programokat, melynek előnye a gyorsabb ügyintézés és a minél korábbi használatba vétel.

A megrendelés teljesítése után a megrendeléskor megadott adatok alapján létrejön egy Autodesk fiók (Autodesk Account) - meglévő ügyfél új rendelése esetén bővül az Autodesk Accountban található termékek és a szolgáltatások köre - melyen keresztül a vásárolt, vagy bérelt szoftverek és felhőszolgáltatások kezelhetők.

Abban az estben, ha valaki nem vásárol, de létrehoz egy Autodesk Account-ot, használhatja az Autodesk Viewer fájlmegtekintőt, az Autodesk felhőszolgáltatásait és a felhőtárhelyet.

A BIM 360 és Construction Cloud felhőszolgáltatások használatához az Autodesk egy külön felhasználói fiókot és tárhelyet biztosít a felhasználói számára, mely egy egységes platformként szolgálja a projektadatok összekapcsolását. Autodesk BIM 360 Account és Construction Cloud Account útmutatók.

Az Autodesk Account-on keresztül letöltött és telepített szoftverekhez tartozó elektronikus licencet közvetlenül az Autodesk küldi el a megrendeléskor megadott e-mail címre.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum