Autodesk szoftverbérlet, előfizetés

Az Autodesk rugalmas "úgy fizetsz, ahogy használod" vásárlási lehetőséget biztosít, amelynek keretében a felhasználók szabadon választhatnak a negyedéves, vagy éves / több éves bérleti konstrukciók közül.

A szoftverbérlet előnyei

 • Pénzügyi tervezés: A bérelt licenc rugalmasságot biztosít, nincsen kezdeti magas költség, nagy befektetési igény vagy hosszú távú elkötelezettség. A szoftverek bérleti költsége könnyebben elszámolható, bizonyos esetekben az ügyfelek/megbízók felé is.

 • Rugalmas példányszám: A bérlet segítségével licencek hozzáadásával, vagy eltávolításával rugalmasan igazítható a használatban lévő példányszám a projekt által aktuálisan megkívánt személyi igényekhez. Bérelt licenccel a meglévő örökös licencek bármikor kiegészíthetők.

 • Hozzáférés a legújabb eszközökhöz: A bérlet időtartama alatt mindig a szoftverek legújabb változatai érhetőek el.

Különbség az örökös és a bérelt licenc között

 • A hagyományos, úgynevezett örökös licencekkel a szoftvert a megvásárlás pillanatától addig használhatjuk, ameddig szeretnénk (illetve ameddig a számítógép hardvereszközei és az operációs rendszer lehetővé teszik).
 • A bérelt licenc esetén a szoftvert csak egy adott időperiódusban használhatjuk.
  A bérelt licenccel rendelkezők ugyanazokhoz a lehetőségekhez férnek hozzá mint az örökös licenccel és éves szoftverkövetéssel rendelkezők: a szoftver legújabb változata, hozzá kapcsolódó fejlesztések és felhőalapú szolgáltatások.

Bérelt licencek típusai

 • 1 éves és többéves bérlet használata a vásárlás visszaigazolásának napjától indul, és 12, 24, 36 hónapon át tart. A lejáratkor opcionálisan meghosszabbítható.
 • Negyedéves bérlet használata a vásárlás visszaigazolásának napjától indul, és az azt követő 3 hónapon át tart. A lejáratkor opcionálisan meghosszabbítható.
  Példa: a negyedéves bérlet 2013. augusztus 31-től indul és 2013. november 30-ig tart (vagy a 3. hónap utolsó napjáig)

Autodesk árak »