Általános információk

STeelCON diákverzió igénylése

Érvényes felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára a STeelCON szoftver ingyenesen hozzáférhető.

A diákverzió igénylésének lépései

Végezze el STeelCON letöltési oldalon leírtak szerint a próbaverzió letöltését, és kövesse az ezen az oldalon található rövid útmutató lépéseit.


Felhasználási feltételek

Ki jogosult a diákverzió használatára?
Minden építőmérnöki (szerkezettervező, mélyépítő, közlekedésépítő) és építész szakirányú felsőoktatási intézmény aktív (érvényes hallgatói jogviszony igazolással rendelkező) hallgatója, oktatója és tudományos munkatársa jogosult a STeelCON diákverzió használatára. A diákverzió számítógéphez kötött, csak egyetlen számítógépen használható.

Milyen szoftvereket tartalmaz a csomag?
A diákverzió tartalmazza a STeelCON mellett a komplett SOFiSTiK - FIDES Geotechnika programcsomagot is.

A diákverzió ára
A diákverzió ingyenes.

Hogyan lehet hozzájutni a diákverzióhoz?
A megrendelés után a szoftverek telepítője letöltés útján áll rendelkezésre.

Segítség
A programhoz tartozó kézikönyvek kizárólag PDF formátumban érhetők el, melyek a szoftver telepítése után a telepítési könyvtárban találhatóak.

Támogatás
A SOFiSTiK - FIDES Geotechnika szoftverek diákverzióihoz nincs lehetőség aktív támogatás igénybe vételére sem a SOFiSTiK-től, sem a FIDES DV-Partnertől, sem a MONARCH Kft-től. Kérdések esetén forduljon az adott oktatási intézmény oktatóihoz.

Licenc meghosszabbítása
A licenc érvényességi ideje 6 hónap (1 tanulmányi félév). Amennyiben a licenc érvényessége lejár, egyszerűen ismételje meg az igénylést, és egy újabb licencfájlt fog kapni. A licenc tetszőleges számban meghosszabbítható a tanulmányi időszak alatt.

A diákverziót tilos:
- ipari célra használni
- más részére a szoftvert, vagy annak másolatát átadni
- jogosultság nélkül módosítani

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum