Általános információk

Hírek, akciók

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2019. március 1-től a MonArch Kft-n belül a termékek forgalmazása szétvált.
Az Autodesk termékek forgalmazását a MonArch Kft-n belül a MonArch Kft és a Mensch und Maschine szoros együttműködéséből létrejött Mensch und Maschine Hungary végzi a továbbiakban, mely Ügyfeleink számára a jövőben kibővült termékkínálatot és szolgáltatási lehetőségeket jelent. A változás SOFiSTiK, Fides és StudioArs termékeink forgalmazását nem érinti.
Ügyfeleink részére az ügyintézés zavartalanul biztosított, eddigi hivatalos elérhetőségeinken továbbra is állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Részletek »
 • Ünnepi nyitvatartás

  Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy irodánk 2021. december 20-tól 2022. január 3-ig zárva tart.
  Az egész éves sikeres együttműködést megköszönve kívánunk kedves Ügyfeleinknek kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag új esztendőt! (2021.11.19)

 • Autodesk Revit 2022.1 újdonság

  Revit 2022.1

  Megjelent a Revit 2022.1, mely a 2022-es verzió időközi fejlesztéseit foglalja magában.
  Az alváltozat újdonságai 3 szempont köré csoportosulnak: tervezői termelékenység, együttműködés és dokumentálási hatékonyság (2021.10.01)

 • SOFiSTiK 2022

  SOFiSTiK Statika 2022

  Megjelent a SOFiSTiK Statika 2022, melynek fejlesztésekor különös figyelmet fordítottak a gyakran használt funkciók egyszerűbb és gyorsabb alkalmazásának lehetőségére, megkönnyítve ezzel a mindennapi munkát és a megbízhatóbb, biztonságosabb eredményeket kinyerését. (2021.08.26)


Aktuális akciók

Amennyiben értesülni szeretne az oldalunkon megjelenő hírekről és akciókról, akkor kedvelje, és kövesse Facebook oldalunkat!

SOFiSTiK hírek

Autodesk hírek

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum