Általános információk

Hírek, akciók

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2019. március 1-től a MonArch Kft-n belül a termékek forgalmazása szétvált.
Az Autodesk termékek forgalmazását a MonArch Kft-n belül a MonArch Kft és a Mensch und Maschine szoros együttműködéséből létrejött Mensch und Maschine Hungary végzi a továbbiakban, mely Ügyfeleink számára a jövőben kibővült termékkínálatot és szolgáltatási lehetőségeket jelent. A változás SOFiSTiK, Fides és StudioArs termékeink forgalmazását nem érinti.
Ügyfeleink részére az ügyintézés zavartalanul biztosított, eddigi hivatalos elérhetőségeinken továbbra is állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Részletek »
 • Autodesk Revit 2022 újdonság

  Revit 2022

  Megjelent a Revit 2022, melynek fejlesztését 3 fő szempont vezérelte: termelékenység, könnyű használat, valamint hatékonyabb dokumentálás.
  Ez fedezhető fel többek között a változó vastagságú és ferde falakban, a vasbetéteknél, és a tervkészítés lépéseinél. (2021.04.07)

 • SOFiSTiK 2022

  SOFiSTiK Statika 2022

  Megjelent a SOFiSTiK Statika 2022, melynek fejlesztésekor különös figyelmet fordítottak a gyakran használt funkciók egyszerűbb és gyorsabb alkalmazásának lehetőségére, megkönnyítve ezzel a mindennapi munkát és a megbízhatóbb, biztonságosabb eredményeket kinyerését. (2021.08.26)

 • megnevezett felhasználó

  Autodesk Construction Cloud – második generációs felhő szolgáltatás

  Megjelent az Autodesk Construction Cloud termékcsoport, amely felhő alapon még hatékonyabban kapcsolja össze a projektek résztvevőit és az adatokat. (2020.02.12)


Hírek

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum