Általános információk

SOFiSTiK - FIDES Geotechnika szoftverkövetés

A SOFiSTiK - FIDES Geotechnika szoftverek frissítése örökös licenc esetén kétféleképpen végezhető el:

  • egyrészt hagyományos módon, amikor a felhasználó a termék új verziójának megjelenését követően megvásárolja a termékfrissítést (Frissítés-t),
  • másrészt egy szolgáltatás (Szoftverkövetés) előfizetésével.

Az aktuális verzióra történő Frissítés a lejárt szoftverkövetésű példány kedvező áron történő beszámításával lehetséges. A frissítés legalább 1 éves szoftverkövetés egyidejű vásárlása mellett lehetséges.

A Szoftverkövetés évenként egyszer, előre fizetett, költségként elszámolható szolgáltatás, melynek révén a felhasználó mindig az adott tervezőszoftver aktuális verziójával rendelkezhet, mert az érvényességi idő alatt automatikusan megkapja a szoftver (hozzávetőleg évente egyszer megjelenő) hibajavításait, és az esetleges új fejlesztéseit.

Szoftverkövetés hiányában vagy a Szoftverkövetés lejárta után a szoftverek örökös licenc jellegükből adódóan tovább használhatók, míg azt a számítógép szoftver- és hardverkörnyezete lehetővé teszi. Ha utóbbi nem teljesül az aktuális számítógép esetén, akkor a hardverkulcsos védelem révén a szoftver más, erre alkalmas számítógépen is használható.

[an error occurred while processing this directive]
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum