Általános információk

SOFiSTiK Statika / SOFiCAD diákverzió igénylése


Érvényes felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára a SOFiSTiK Statikai programrendszer, valamint a SOFiCAD diákverziója ingyenesen letölthető és használható az alábbi felhasználási feltételek mellett.

A diákverzió igénylésének lépései:

1. lépés

Szerezzen be egy érvényes, aktuális hallgatói jogviszonyról szóló igazolást, melyet alakítson át PDF formátumra.

2. lépés

Töltse ki az http://www.sofistik.com/downloads/educational-version/ honlapon található űrlapot. Ügyeljen a helyes e-mail cím megadására, mert a programok futását biztosító licencfájl (*.WibuCmRaU) erre az e-mail címre fog érkezni.
A hallgatói jogviszony igazolását szintén ezen az oldalon töltheti fel.

Felhasználási feltételek

Ki jogosult a diákverzió használatára?
Minden építőmérnöki (szerkezettervező, mélyépítő, közlekedésépítő) és építész szakirányú felsőoktatási intézmény aktív hallgatója, oktatója és tudományos munkatársa jogosult a SOFiSTiK diákverzió használatára.

Milyen szoftvereket tartalmaz a csomag?
A diákverzió tartalmazza a komplett SOFiSTiK Statika programcsomagot, valamint a SOFiCAD vasalásszerkesztő szoftvert. A csomagban található szoftverek a mindenkor aktuális AutoCAD meglétét igénylik. Az Autodesk termékek diákverziói szabadon letölthetők.
Amennyiben nem rendelkezik AutoCAD alapú termékkel, úgy a PLUS-X OEM (beépített AutoCAD mag) használata javasolt.

A diákverzió ára
A SOFiSTiK diákverzió ingyenes

Hogyan lehet hozzájutni a diákverzióhoz?
Töltse ki a sofistik weboldalán található űrlapot, és csatolja PDF formátumban az aktív hallgatói jogviszonyt igazoló iskolalátogatási igazolást. Elbírálás után kap majd egy telepítési útmutatót és egy licencfájlt. A szoftverek telepítője kizárólag letöltés útján áll rendelkezésre, adathordozón nem kérhető. A diákverzió számítógéphez kötött, csak egyetlen számítógépen használható.

Segítség
Számos példa, gyakorlófüzet, kisfilm áll rendelkezésre a SOFiSTiK infoportálon, és a SOFiSTiK YouTube csatornán mely a szabadon elérhető. A programhoz tartozó kézikönyvek a szoftver(ek) telepítését követően PDF formátumban érhetők el.

Támogatás
A SOFiSTiK diákverziókhoz nincs lehetőség aktív támogatás igénybe vételére sem a SOFiSTiK Ag-tól, sem a MONARCH Kft-től. Kérdések esetén forduljon az adott intézmény oktatóihoz, vagy regisztráljon a SOFiSTiK Diák fórumra. A fórum jelenleg csak német nyelven használható, de angol nyelvű írások is megjelenhetnek.

Korlátok
A SOFiSTiK diákverzióval készített munkák nem kompatibilisek az ipari verziókkal készített munkákkal, valamint minden nyomtatás vízjellel kerül megjelölésre.
A diákverzió nem tartalmazza a statikai programok Linux változatát, valamint a SOFiLOAD-DW (dinamikus szélteher) és a DOLFYN modulokat.

Licenc meghosszabbítása
A licenc érvényesség a mindenkori év november hó vége. Amennyiben a licenc érvényessége lejár, egyszerűen töltse ki a regisztrációs űrlapot ismételten, és egy újabb licencfájlt fog kapni. A licenc tetszőleges számban megújítható a tanulmányi idő alatt.

A diákverziót tilos:
- ipari célra használni
- más részére a szoftvert, vagy annak másolatát átadni
- jogosultság nélkül módosítani

SOFiSTiK
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum