Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

SOFiSTiK Statika - számítás és méretezés végeselem alapon

A SOFiSTiK Statika az építőipari tervezés minden területére megoldásokat kínáló, európaszerte elismert, végeselem alapú számító és méretező statikai szoftver, amely a felhasználási területek sokszínűségéhez igazodva moduláris felépítésű:
különféle csomagokban érhető el, melyek funkcionalitása modulokkal bővíthető.

A statikus tervezők körében népszerű AutoCAD használható a 2D/3D statikai modell és terheinek gyors és hatékony elkészítéséhez. Az automatikusan képződő végeselem-rendszer pedig számítómotorokkal látható el a kívánt eredmények kinyeréséhez.

Programcsomagok

A közös alaptudással rendelkező programcsomagok egymástól eltérő képességeiről összehasonlító táblázat nyújt áttekintést.
Az egyes programcsomagokban elérhető modulok önálló képességeinek részletezett leírása.

A programrendszer a felhasználási terület és az ahhoz kapcsolódó speciális tervezői igények függvényében is tetszőlegesen kialakítható.


További információk

Egy-egy feladat, vagy végeselem alapú számítóprogram (FEM) kapcsán gyakran felmerül az eredmények helyességének, pontosságának kérdése. Ebből a célból a SOFiSTiK összeállított egy megfelelőségi tanúsítványt, melyben elsősorban mechanikai és méretezési feladatokban (közel 50 FEM típusfeladatot vizsgálva) veti össze programrendszerének eredményeit a hivatalos referenciaértékekkel.


SOFiSTiK
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum