Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk AutoCAD 2017 újdonságai

Újdonságok áttekintése


Középvonal és középpont

Az AutoCAD 2017 új eszközöket biztosít a középvonalak és a középpontjelek elkészítéséhez és szerkesztéséhez. A Középpontjel és Középvonal eszközöket a Feliratozás szalaglapról érhető el. A hozzáadott középpontobjektumok az objektumokhoz kapcsolódnak, a geometria változtatását is követik. A középpontobjektumok megjelenését rendszerváltozók vezérlik: a CENTEREXE a túlnyúlások hosszát, a CENTERMARKEXE pedig a segédvonalak létrehozásáért felelős.

PDF-importálás

Az AutoCAD 2017-től kezdve a PDF-fájlokból vagy -alávetítésekből AutoCAD-objektumokként (vonalak, ívek, körök és egyéb objektumok formájában) importálhatjuk a geometriát a rajzba.

Munkaterület beállítások átvétele

Továbbfejlesztésre került az Egyéni beállítások áttelepítése eszköz, ami azt a célt szolgálja, hogy az egyéni beállításokat és alkalmazáskonfigurációkat át lehessen vinni a program korábbi verziójából új verzióba.

Grafikus teljesítmény

A grafikus fejlesztésekhez tartozik a jobb élsimítás a parancsok előnézetének megjelenítésekor. Az objektumok mozgatása és elforgatása során az előnézettel megjelenített objektumok jobban megközelítik a művelet végrehajtását követő állapotot.

Nézetek megosztása

Elmentett modellnézeteket tartalmazó 2D CAD rajzok megosztása még könnyebbé vált a felhőben. A megtekintőknek nincs szükségük AutoCAD-alapú termékre a rajzok megtekintéséhez, csupán egy Internet böngészőre.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum