Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk Advance Steel - 3D-s acélszerkezet tervezés AutoCAD környezetben

Az Autodesk Advance Steel acélszerkezet tervező program, mely az általános AutoCAD szoftvert egészíti ki professzionális, 3D-s acélszerkezeti alkalmazássá. A modell felépítése - a megszokott AutoCAD környezetben - térben történik, profilok, lemezek és csavarok felhasználásával. A tervezés fő része ez a műveletsor, az anyagkimutatás, a részlet- és nézetrajzok, a látványterv és az NC vezérlések már automatikusan generálódnak. Az Advance Steel költséghatékony megoldás kisebb irodáknak a professzionális acél gyártmánytervek elkészítéséhez új CAD-rendszer megtanulása nélkül, a megszerzett AutoCAD tudás további hasznosításával.

Az Advance Steel egy teljesértékű AutoCAD programot is tartalmaz, mely akár az Advance Steel kiegészítései nélkül is használható!

Advance Steel

A program önállóan is, és - mindent egybevéve kedvezőbb áron - az Építőipari gyűjtemény részeként is elérhető.


Cégünk 2004 óta foglalkozik AutoCAD alapú térbeli acélszerkezet tervező program, az - kezdetben ProSteel, 2010-től a Graitec, majd 2014-től az Autodesk fejlesztésében lévő - Advance Steel forgalmazásával, honosításával, oktatásával, ügyfeleink projekttámogatásával.


Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |