Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

AutoCAD - szakági eszközkészlettel

Az AutoCAD világszerte az egyik legelterjedtebb és legelismertebb 2D-s és 3D-s tervezőeszköz, amely számtalan téren és szakág számára bizonyította már képességeit. Mérnökként tudjuk, hogy a tervezés egy összetett és sokszor hosszadalmas alkotófolyamat, ezért a tervezéshez olyan szoftver a legmegfelelőbb, amely a magas technikai színvonal mellett a lehető legegyszerűbbé teszi a DWG rajzok készítését és biztosítja a tervezési adatok ismételt (akár visszamenőleges, akár jövőbeli) felhasználhatóságát és a másokkal folytatott adategyeztetést.
Az AutoCAD rajzok fájlformátumát, a DWG-t és szöveges változatát a DXF-et sok területen iparági szabványként használják.

Az AutoCAD-ben a 2D-s geometriai szerkesztés és a 3D-s felület- és testmodellezés egyaránt egyszerűen elvégezhető és számos módszerrel támogatott. Az AutoCADhez tartozó szakági eszközkészlettel pedig elérhetők a gépészeti tervezésben nyújtott segítségektől kezdve az építészeti eszközökön keresztül egészen a modellalapú térinformatikai és leképezési funkciók is.

Szakági eszközkészletek az AutoCAD-hez

Az alábbi, korábban önálló szoftverként elérhető termékek 2018 márciusától az AutoCAD - szakági eszközkészlettel termékben találhatók meg: AutoCAD Architecture, AutoCAD Electrical, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Plant3D, AutoCAD MEP,
AutoCAD Map, AutoCAD Raster Design.


AutoCAD DWG CAD

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |