Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk AutoCAD - szakági eszközkészlettel

Az AutoCAD világszerte az egyik legelterjedtebb és legelismertebb 2D és 3D tervezőeszköz, amely számtalan téren és szakág számára bizonyította már képességeit. Mérnökként tudjuk, hogy a tervezés egy összetett és sokszor hosszadalmas alkotófolyamat, ezért a tervezéshez olyan speciális szoftver a legmegfelelőbb, amely a magas technikai színvonal mellett a lehető legegyszerűbbé teszi a DWG rajzok készítését és biztosítja a tervezési adatok ismételt (akár visszamenőleges, akár jövőbeli) felhasználhatóságát és a másokkal folytatott adategyeztetést.

Rajzainak fájlformátumát, a DWG-t és szöveges változatát a DXF-et sok területen iparági szabványként használják.

A programban a 2D geometriai szerkesztés és a 3D felület- és testmodellezés egyaránt egyszerűen elvégezhető és számos módszerrel támogatott. A szoftverhez tartozó speciális szakági eszközkészlettel pedig elérhetők a gépészeti tervezésben nyújtott segítségektől kezdve az építészeti eszközökön keresztül egészen a modellalapú térinformatikai és leképezési funkciók is.
Bárhol és bármikor használhatjuk a programot webes formában (web.autocad.com), és mobil applikációként is.

Szakági eszközkészletek az AutoCAD-hez

Az alábbi, korábban önálló szoftverként elérhető termékek 2018 márciusától az AutoCAD - szakági eszközkészlettel termékben találhatók meg: Architecture, Electrical, Mechanical, Plant3D, MEP, Map, Raster Design.

AutoCAD DWG CAD

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum