Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk Revit - BIM épülettervezés

Az Autodesk Revit program az Architecture (építész), Structure (szerkezettervező), és MEP (épületgépész) Revit szoftverek egyesítéséből született. Ennek köszönhetően egy olyan tervező szoftver jött létre, amely az építőipari parametrikus 3D tervezés valamennyi szakágát kiszolgálja, és az épületinformációs modellezésnek (BIM-nek) köszönhetően pedig mind a tervezési folyamatot mind a szakági együttműködést megkönnyíti, felgyorsítja.

A Revit alapelve az elem-orientált 3D épületmodellezés és 2D tervkészítés támogatása. Ha a tervezési folyamat során változás következik be, akkor az automatikusan végigfut a projekt valamennyi komponensén, hogy a kinyerhető eredmények mindig teljesek és konzisztensek maradjanak.

A Revit program önállóan is, és - mindent egybevéve kedvezőbb áron - az Építőipari gyűjtemény részeként is elérhető.

Részletes Revit ismertető  építészek   |   szerkezettervezők   |   épületgépészek  számára

Autodesk Revit - BIM

Cégünk 2006 óta foglalkozik a Revit szoftver forgalmazásával, oktatásával, ügyfeleink projekttámogatásával, és a Revit épületmodellen alapuló BIM tervezéssel. Napról napra bővülő tudásunkat és eddigi tapasztalatainkat nemcsak a magunk, hanem ügyfeleink számára is kamatoztatjuk.


Hasznos Revit kiegészítők a tervezéshez

Maga az Autodesk és független fejlesztők százai bővítik a program funkcionalitását az épülettervezés és az egyes szakterületek speciális igényeinek megfelelően. Ennek eredményeként számos területen születtek (és születnek) a Revithez kiegészítések, elemtárak, adatbázisok és komplex szakági alkalmazások.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum