Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk BIM 360 Team

Felhőalapú modell- és tervkoordinálási szolgáltatás, amely a böngészőn keresztül érhető el a számítógépről, vagy mobileszközről. A központi tárhelyen megtalálható 3d-s, illetve 2d-s modellek és tervek kezelésére, felülvizsgálatára, megosztására szolgáló szolgáltatás.

Központosított projektinformációk - Online kommunikációs felület biztosításával egyszerűsítheti a projektben résztvevő tervezőcsapatok tagjai közötti együttműködést.
Megosztási funkciók - A projektadatok feltöltésével és megosztásával lerövidítheti a tervegyeztetési folyamatokat, csökkentheti a tervezési időt.
Döntéshozatal gyorsítása - Az online felületen bármikor, bárhonnan, gyorsan és egyszerűen lehet visszajelzéseket küldeni a jelölési, és a megjegyzési funkciók használatával.
Valós idejű bemutatók - A tervezési folyamat során az online felületen, a valósidejű bemutatók segítéségével jobb áttekintést lehet nyújtani az ügyfeleknek, illetve a projektben résztvevő tervezőcsapat tagjainak.
Tervváltoztatások követése - A központi tárhelyre történő modell, illetve tervfeltöltés biztosítja, hogy mindig az aktuális modellek, illetve tervek álljanak a rendelkezésre. Ugyanakkor a korábbi tervváltoztatások is hozzáférhetők maradnak.
Hozzáférés tetszőleges eszközzel - A tervezőcsapat tagjai számítógépről, vagy tabletről, vagy akár okos telefonról is elérhetik a projektinformációkat.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum