Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Civil 3D 2020 újdonságai

Gravitációs hálózat elemzése

A frissített parancs nem modális párbeszédpanelt használ, így anélkül folytathatjuk a munkát, hogy az ablakot be kellene zárnunk. A parancsot a következő elemzési típusok végrehajtására használhatjuk:

  • Csövek átméretezése és csatornafenék beállítása: elemzi a csöveken átfolyó áramlást, majd átméretezi a csöveket, és beállítja a csatornafeneket.
  • Energia- és hidraulikus görbék: kiszámítja az energia- és hidraulikus görbéket, és jelentést készít arról, hogy a hálózat normál, túlterhelt, vagy elöntött állapotban van-e.
  • Bemeneti elemzés: elemzi a bemenő nyílások kapacitását, és jelentést készít az áramlásáról.
Civil 3D 2020

A gravitációs hálózatok elemzéséhez használt alapértékek új struktúra szerint adhatók meg.

Autodesk Dynamo

Az Autodesk Dynamo for Civil 3D segítségével parancsfájlokat fejleszthetünk és futtathatunk az Autodesk Civil 3D feladatok és munkafolyamatok automatizálásához. Az Autodesk Dynamo for Civil 3D egy vizuális programozási alkalmazás, amely külön telepítésként érhető el az Autodesk fiókból. Az alkalmazás telepítése után a Dynamoval kapcsolatos parancsok a Civil 3D szalagmenüjén érhető el.


Változások a felhasználói felületen

A sötét téma egy új, modern, sötétkék megjelenítést kapott. A szem megterhelésének csökkentése és a lehető legjobb látási élmény biztosítása érdekében az ikonok élesebbek és kontrasztosabbak lettek. A parancskörnyezet szerinti lapok kiemelése a szalagmenüben szintén javításra került.

Civil 3D 2020
Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum