Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk Fusion 360 ismertetőA Fusion 360 alapvetően felhőalapú gépészeti 3D modellezési eszköz, amely lehetővé teszi például a T-spline technológián alapuló szabadformájú modellezést és alakformálást, a hálómodellezést, hatékony közvetlen modellezési és parametrikus modellezési megoldásokat.

A Fusion 360 program a nyomkövetési, véleményezési és megosztási eszközök, valamint a verziókezelési képességek megfelelő ötvözetével teszi lehetővé az együttműködést.

fusion 360

A Fusion 360 összeállítás-modellezési, mozgástanulmányok készítésére szolgáló, illetve renderelési és animációs képességeket is biztosít.

A Fusion 360 hatékony, a termék részét képező CAM-képességekkel teszi lehetővé a mérnökök számára a szerszámpályák meghatározását és a gyártási folyamat szimulációját.

fusion 360

A Fusion 360 hatékony 3D nyomtatási képességeket is biztosít. A hálószerkezet előnézete, a nyomtatás előtti utolsó simítások lehetősége és az optimalizált támaszszerkezetek automatikus létrehozása megkönnyíti a tervezőknek a tervek előkészítését a 3D nyomtatáshoz.

fusion 360Fusion 360 rendszerkövetelmények

Szoftverigények

- Apple macOS Sierra v10.13; Mac OS X v10.11.x (El Capitan)
- Microsoft Windows 7 SP1, Windows 8.1, vagy Windows 10

Hardverigények

- 4 GB RAM memória
- 64-bites processzor
- 2,5 GB szabad hely a merevlezen
- 512MB GDDR RAM vagy többel rendelkező grafikus kártya
Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum