Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Inventor CAM ismertető

Az Inventor CAM (korábban Autodesk HSM) átjárást biztosít a CAD tervezésből közvetlenül a CNC marás CAM programozásába egy integrált munkafolyamaton keresztül az Inventor felhasználók számára.


Adaptive Clearing

Az Adaptive Clearing a termék rendkívül hatékony nagyolómegmunkálási technológiája. A funkció a szerszámpálya hatékony kialakításával csökkenti az értékes megmunkálási ciklusidőt, és folyamatosan mozgásban tartja a szerszámot az anyag eltávolítása során. Az adaptív anyageltávolítás emellett a szerszám terhelését is optimalizálja, így folyamatosan a lehető legnagyobb élhosszot használva minimalizálja a megmunkálás időtartamát.

HSM

Gyors szerszámpálya-kalkuláció

Az Inventor CAM a legújabb technológiákat használva tudja felgyorsítani a szerszámpályák kiszámítását és elvégezni az utószámítási feladatokat, akár 400 000 sort másodpercenként, így ötször olyan gyorsan, mint más, hasonló programok. Ez nagyban megkönnyítheti az utolsó pillanatban történt változtatások átvezetését, és felgyorsítja a CNC-programok továbbítását az üzembe. A tervezést segíti, hogy szerszám pályák mindíg a 3D test alapján készülnek és annak változtatásával együtt módosulnak. Ezáltal elkerülhetők a programozási hibák.

HSM

2D gépvezérlés

A Inventor CAM ingyenes verziója (Inventor CAM Express és HSMXpress) kifejezetten 2,5 tengelyes, marással végzett megmunkálási projektekhez készült CAM-funkciókat kínál. Továbbá tartalmazza a HSM összes 2D marási és fúrási funkcióját, valamint annak szilárdtest-szimulációs lehetőségeit és utófeldolgozási rendszerét.

HSM


Inventor CAM 2020 rendszerkövetelmények

- Autodesk Inventor esetén (Inventor HSM) megegyezik a Inventor Professional rendszerkövetelményeivel

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum