Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

AutoCAD Electrical eszközkészlet imsertető

Az AutoCAD Electrical eszközkészlet az AutoCAD összes funkciója mellett az elektromos CAD funkciók teljes készletét is tartalmazza.

Elektromos sematikus tervezés

A vezetékek automatikus számozásával és cimkézésével csökkenthetők a tervezési hibák. Az elektromos áramkörök tervezésekor rendelkezésünkre állnak a sematikus könyvtárelemek és a korábban elkészített rendszerek, melyek felhasználásával gyorsíthajuk a tervezési folyamatot, továáb a valós idejű hibaellenőrzőnek köszönhetően gyorsabban felfedezhetjük és javíthajuk a hibákat.

sematikus könyvtárelemek

Elektromos dokumentáció

A jelentés-létrehozó eszköz használatával egyszerűen és gyorsan lehet létrehozni és frissíteni a különböző dokumentációkat. A projekthez tartozó rajzokat könnyen tudjuk kezelni a projekt kezelő eszközök segítségével. A létrehozott sematikus terveket, rajzokat akár inteligens pdf fájlként is közzétehetjük.

automatikus jelentések

Elektromos vezérlés

A vezérlésnek köszönhetően a szülő gyerekkapcsolatokhoz keresztreferenciákat hozhatunk létre, amely segítségével valós időben tudjuk ellenőrizni a kapcsolatokat. A PDF- és DGN-fájlokat, a Navisworks, a Bing Maps és az AutoCAD mobil alkalmazás adatait is felhasználhatjuk, továbbá az Inventor programmal egyűttműkdöve mechatronikai megoldásokat is létre tudunk hozni.

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum