Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk Revit

Az Autodesk Revit az építész, szerkezettervező, és épületgépész szakági változatok egyesítéséből született. Ennek köszönhetően egy olyan tervezőszoftver jött létre, amely az építőipari parametrikus 3D tervezés valamennyi szakágát egyetlen eszközként szolgálja ki, és az épületinformációs modellezésnek köszönhetően pedig mind a tervezési folyamatot mind a szakági együttműködést megkönnyíti, felgyorsítja.

Az angolszász országokban elterjedt szoftver alapelve az elemorientált 3D épületmodellezés és 2D tervkészítés támogatása. Ha a tervezési folyamat során változás következik be, akkor az automatikusan végigfut a projekt valamennyi komponensén, hogy a kinyerhető eredmények mindig teljesek és konzisztensek maradjanak.
A modellbe tetszőlegesen paraméterezett, akár egyedi információkkal felruházott alkotóelemek illeszthetők, melyek a BIM részeként segítik a döntéshozatalt, a kivitelezést vagy akár az üzemeltetést.

A Revit program (a három szakágat magában minden esetben foglalva) önállóan is és az Autodesk Építőipari gyűjtemény részeként is elérhető.

Részletes ismertető  építészek  |  szerkezettervezők  |  épületgépészek  számára

Revit

Kisebb és költséghatékonyabb kiépítés a BIM épületmodellezéshez: Revit LT és AutoCAD Revit LT Suite

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum