Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk Revit - BIM épülettervezés

Az Autodesk Revit program az építész, szerkezettervező, és épületgépész szakági változatok egyesítéséből született. Ennek köszönhetően egy olyan tervező szoftver jött létre, amely az építőipari parametrikus 3D tervezés valamennyi szakágát kiszolgálja, és az épületinformációs modellezésnek (BIM-nek) köszönhetően pedig mind a tervezési folyamatot mind a szakági együttműködést megkönnyíti, felgyorsítja.

Alapelve az elem-orientált 3D épületmodellezés és 2D tervkészítés támogatása. Ha a tervezési folyamat során változás következik be, akkor az automatikusan végigfut a projekt valamennyi komponensén, hogy a kinyerhető eredmények mindig teljesek és konzisztensek maradjanak. A szoftver használata szakágtól függetlenül többek között olyan szavakkal jellemezhető, mint parametrikusság, egyidejű csapatmunka vagy kétirányú asszocativitás.
A modellbe tetszőlegesen paraméterezett, akár egyedi információkkal felruházott az alkotóelemek illeszthetők, melyek a BIM részeként segítik a döntéshozatalt, a kivitelezést vagy akár az üzemeltetést.

A Revit program önállóan is, és - mindent egybevéve kedvezőbb áron - az Autodesk Építőipari gyűjtemény részeként is elérhető.

Részletes ismertető  építészek  |  szerkezettervezők  |  épületgépészek  számára

Autodesk Revit - BIM

Cégünk 2006 óta foglalkozik az Autodesk Revit szoftver forgalmazásával, oktatásával, ügyfeleink projekttámogatásával, és a Revit épületmodellen alapuló BIM tervezéssel. Napról napra bővülő tudásunkat és eddigi tapasztalatainkat nemcsak a magunk, hanem ügyfeleink számára is kamatoztatjuk.


Hasznos Autodesk Revit kiegészítők a tervezéshez

Maga az Autodesk és független fejlesztők százai bővítik a program funkcionalitását az épülettervezés és az egyes szakterületek speciális igényeinek megfelelően. Ennek eredményeként számos területen születtek (és születnek) a Revithez kiegészítések, elemtárak, adatbázisok és komplex szakági alkalmazások.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum