Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk Revit LT - BIM modellezés költséghatékonyan

Az Autodesk Revit LT szoftver egy BIM-re fejlesztett, kedvező árú, magasépítési, épületet modellező 3D tervezőszoftver. A program automatikusan kezeli az épületmodell változásait és frissíti a róla készített 2D dokumentációkat, kimutatásokat. Mivel nem egyirányú, származtatott tervek készülnek, hanem asszociatív nézetek, így bármely nézeten, vagy akár kimutatásban végrehajtott változtatás visszahat a térbeli modellre.

A modellbe tetszőlegesen paraméterezhető, akár egyedi információkkal felruházott, általunk készíthető alkotóelemek illeszthetők, melyek a BIM részeként segítik a döntéshozatalt és a kivitelezést.

Ajánlott kisebb építészirodáknak, akik a 2D rajzolás helyett BIM-en alapuló, hatékony tervezést szeretnének; statikusoknak, akik saját térbeli tartószerkezeti modellt építenének; valamint költségbecslőknek a síkbeli vagy papíralapú tervek alapján összeállított 3D modell mennyiségi kalkulációjához. Továbbá hasznos lehet nagyobb irodáknak, ahol nem szükséges minden kolléga számára szakági Revit, vagy olyanaknak, akik együttműködnek a "nagy" Revitet használó irodákkal.

A Revit LT önállóan, vagy az AutoCAD LT szoftverrel együtt az AutoCAD Revit LT Suite csomagban érhető el.


Autodesk Revit LT
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum