Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk AutoCAD - szakági eszközkészlettel

Az AutoCAD világszerte az egyik legelterjedtebb és legelismertebb 2D és 3D tervezőeszköz, amely számtalan téren és szakág számára bizonyította már képességeit. Mérnökként tudjuk, hogy a tervezés egy összetett és sokszor hosszadalmas alkotófolyamat, ezért a tervezéshez olyan speciális szoftver a legmegfelelőbb, amely a magas technikai színvonal mellett a lehető legegyszerűbbé teszi a DWG rajzok készítését és biztosítja a tervezési adatok ismételt (akár visszamenőleges, akár jövőbeli) felhasználhatóságát és a másokkal folytatott adategyeztetést.

Az AutoCAD rajzok fájlformátumát, a DWG-t és szöveges változatát a DXF-et sok területen iparági szabványként használják.

A könnyen és egyszerűen testreszabható programban a 2D geometriai szerkesztés és a 3D felület- és testmodellezés egyaránt egyszerűen elvégezhető és számos módszerrel támogatott. Az AutoCAD programhoz tartozó speciális szakági eszközkészletetel pedig elérhetők a gépészeti tervezésben nyújtott segítségektől kezdve az építészeti eszközökön keresztül egészen a modellalapú térinformatikai és leképezési funkciók is.
Bárhol és bármikor használhatjuk a programot webes formában (web.autocad.com), és mobil applikációként is.

Szakági eszközkészletek az AutoCAD-hez

A korábban önálló, AutoCAD alapú szakági szoftverek immár szakági eszközkészletként érhetők el: AutoCAD Architecture, AutoCAD Electrical, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Plant3D, AutoCAD MEP, AutoCAD Map 3D és AutoCAD Raster Design.


AutoCAD DWG CAD

Hasznos AutoCAD kiegészítők a tervezéshez

Maga az Autodesk és független fejlesztők százai bővítik az AutoCAD program funkcionalitását az egyes szakterületek speciális igényeinek megfelelően. Ennek eredményeként számos tervezési területen születtek az AutoCAD-hez DWG alapú alkalmazások.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum