Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

AutoCAD - szakági eszközkészlettel

Az AutoCAD világszerte az egyik legelterjedtebb és legelismertebb általános tervezőszoftver, amely számtalan téren és szakág számára bizonyította már képességeit. Mérnökként tudjuk, hogy a tervezés egy összetett és sokszor hosszadalmas alkotófolyamat, ezért ehhez olyan speciális szoftver a legmegfelelőbb, amely a kor technikai színvonala mellett a lehető legegyszerűbbé teszi a DWG rajz készítését és biztosítja a tervezési adatok, tervek ismételt (akár visszamenőleges, akár jövőbeli) felhasználhatóságát és a másokkal folytatott adategyeztetést.

Az AutoCAD rajzok fájlformátumát, a DWG-t és szöveges változatát a DXF-et sok területen iparági szabványként használják.

Az Autodesk által 1982 óta folyamatosan fejlesztett, könnyen és egyszerűen testreszabható programban a 2D geometriai szerkesztés és a 3D felület- és testmodellezés egyaránt egyszerűen elvégezhető és számos módszerrel támogatott. Az AutoCAD programhoz tartozó speciális eszközkészletekkel pedig elérhetők a gépipari tervezésben nyújtott segítségektől kezdve az építészeti eszközökön keresztül egészen a modellalapú térinformatikai és leképezési funkciók is.
Bárhol és bármikor használhatjuk az AutoCAD-et, akár asztali programként (Windows-on és Macintosh-on egyaránt), akár webes formában (web.autocad.com), akár mobil applikációként.

Szakági eszközkészletek az AutoCAD-hez

A korábban önálló Autodesk szoftverként elérhető termékek immár az AutoCAD - szakági eszközkészlettel termékben találhatók meg: Architecture, Electrical, Mechanical, Plant 3D, MEP, Map 3D, Raster Design.


AutoCAD

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum