Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk AutoCAD - szakági eszközkészlettel

Az AutoCAD világszerte az egyik legelterjedtebb és legelismertebb 2D és 3D általános tervezőszoftver, amely számtalan téren és szakág számára bizonyította már képességeit. Mérnökként tudjuk, hogy a tervezés egy összetett és sokszor hosszadalmas alkotófolyamat, ezért ehhez olyan speciális szoftver a legmegfelelőbb, amely a kor technikai színvonala mellett a lehető legegyszerűbbé teszi a DWG rajz készítését és biztosítja a tervezési adatok, tervek ismételt (akár visszamenőleges, akár jövőbeli) felhasználhatóságát és a másokkal folytatott adategyeztetést.

Az AutoCAD rajzok fájlformátumát, a DWG-t és szöveges változatát a DXF-et sok területen iparági szabványként használják.

Az Autodesk által fejlesztett, könnyen és egyszerűen testreszabható programban a 2D geometriai szerkesztés és a 3D felület- és testmodellezés egyaránt egyszerűen elvégezhető és számos módszerrel támogatott. Az AutoCAD programhoz tartozó speciális eszközkészletekkel pedig elérhetők a gépipari tervezésben nyújtott segítségektől kezdve az építészeti eszközökön keresztül egészen a modellalapú térinformatikai és leképezési funkciók is.
Bárhol és bármikor használhatjuk a programot webes formában (web.autocad.com), és mobil applikációként is.

Szakági eszközkészletek az AutoCAD-hez

A korábban önálló Autodesk szoftverként elérhető termékek immár az AutoCAD - szakági eszközkészlettel termékben találhatók meg: AutoCAD Architecture, AutoCAD Electrical, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Plant 3D, AutoCAD MEP, AutoCAD Map 3D, AutoCAD Raster Design.


AutoCAD DWG / Auto CAD

Hasznos AutoCAD kiegészítők a tervezéshez

Maga az Autodesk és független fejlesztők százai bővítik az AutoCAD program funkcionalitását az automatizált (auto), számítógép által támogatott tervezés (CAD) jegyében az egyes szakterületek általános és jellegzetes igényeinek megfelelően. Ennek eredményeként számos területen születtek az AutoCAD-hez DWG alapú, 2D / 3D alkalmazások.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum