Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk AutoCAD Web újdonságok

2024 – Lapkészlet kezelés és megfigyelés

Megjelent a tevékenység megfigyelés, amivel betekinthetünk abba, hogy az Autodesk Docs-ban tárolt fájlokon ki, mikor, milyen módosítást végzett, és összehasonlíthatók a verzióelőzmények.

A Webes lapkészletkezelő megjeleníti és kezeli az Autodesk Docsban tárolt rajzlapok névvel ellátott gyűjteményeit, valamint teljes mappák tölthetők fel és le a fájlkezelőbe/-ből.

2023 – LISP a weben

Használhatunk LISP rutinokat. A LISP fájlokat feltölthetjük, majd kézi módszerrel vagy a rajzok megnyitásához kötve automatikusan indíthatjuk.

2022 – Pausz (Követés)

Elősegíthetjük az együttműködést a tervezőcsapaton belül azzal, hogy készíthetünk visszajelzéseket a rajzon anélkül, hogy megváltoztatnánk az eredeti DWG-t. Egy virtuális, közösen használt pauszpapírt helyezhetünk közvetlenül a rajzra, amin jelöléseket, megjegyzéseket tehetünk. A rajzot a pausszal együtt elküldhetjük az együttműködőknek, akik megtekinthetik a pausz tartalmát, és a tervet ennek megfelelően módosíthatják. A pausz tartalma nem épül be automatikusan az eredeti rajzba, így nem is "rontja el" azt.

2021 – Blokk paletta

Lehetővé vált a egy különálló paletta használata a blokkok készítéséhez, beillesztéséhez és nyilvántartásához. A blokk palettával a legutóbbi blokkokat szinkronizálhatók a felhő tárhellyel, így azok bármikor, bárhonnan elérhetők a külön odafigyelést igénylő másolás, duplikálás, frissítése helyett.

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum