Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk AutoCAD web app ismertető

Az Autodesk AutoCAD web app az AutoCAD mag és az internetes böngésző technológiájának kombinációjaként teszi lehetővé a DWG fájlkészítést online, az interneten keresztül egy webes alkalmazás formájában.

Az AutoCAD valós DWG technológiája és grafikus motorja áll az AutoCAD web app mögött, így felhasználóként az asztali (hagyományos) AutoCAD pontosságát, parancssori lehetőségeit kapjuk vissza az alkalmazásban is.

AutoCAD web app

Bárhol, bármikor elérhető

Nincs szükség telepítésre, ezt a speciális AutoCAD programot bárhonnan, bármilyen laptopon / asztali számítógépen használhatjuk, csak internet kapcsolattal kell rendelkeznünk. Okoseszközre (telefon és táblagép) Autodesk AutoCAD mobile app megoldás javasolt.

AutoCAD web app

Eszközök

Az AutoCAD web app nem helyettesítheti az asztali AutoCAD-et, hanem annak kiegészítését jelenti, olyankor, amikor néhány kulcsmozzanat elvégzése szükségeltetik az asztali változattól távol. A PLINE, a DIM, az MTEXT, az OFFSET és a TRIM parancsokat egyszerűsített webes felületen érhetjük el, hogy útközben szerkeszthessük és megjegyzésekkel láthassuk el a DWG rajzokat.

AutoCAD web app


AutoCAD web app rendszerkövetelmények

Szoftverigények

64 bit:
- Windows vagy Mac operációs rendszer
- Google Chrome legújabb változata

Hardverigények

- Minimum Intel Celeron processzor 1,60 GHz
Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum