Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk ME Collection (Média gyűjtemény) ismertető

Lenyűgöző vizuális effektek, élethű karakterek, életre keltett képzeletbeli világok - mindez a médiaszakemberek által használt eszközökkel, egyetlen ipari szoftvercsomagon belül.

Az Autodesk Média gyűjtemény tartalmazza azon eszközöket, amelyek modellelezők, animátorok és vizuális effektusokat készítő művészek kreatív munkáját segítik. Animációs, modellezési, szimulációs és renderelési szoftverek teljeskörű palettája segíti a szabad alkotást - kompromisszumok nélkül.
Az iparág vezető szoftverével, a Maya és a 3ds Max-val a csúcskategóriás funkcióknak és a funkcionalitásoknak köszönhetően a terveket egy teljesen új szintre vihetjük. Az olyan szoftverekkel, mint a Mudbox, Motionbuilder vagy a ReCap Pro képessé válunk arra, hogy életre keltsük a az elképzeléseinket, ötleteinket.

A Média gyűjtemény egyrészt olyan szoftvereket tartalmaz, melyek külön-külön is elérhetők, másrészt olyanokat, melyek az előbbi tervező programok hasznos kiegészítőjeként önállóan nem vásárolhatók meg, kizárólag ebben a programcsomagban állnak rendelkezésre. A programcsomag szoftverei egymástól felhasználó szerint elválasztva nem használhatók, lásd licenckezelés.

A Média gyűjtemény tartalma:

Bár nem előírás, de a cél nem feltétlenül a programok egymás melletti, hanem az egymással való használata, mert a programcsomag ráadásul olyan szoftverekből áll össze, melyek között az átjárás zökkenőmentesen, vagy a lehető leggördülékenyebben tud lezajlani.

A programcsomagban megtalálható szoftverek funkcionalitásban nem különböznek az önállóan is beszerezhető szoftverektől. A csomag előnye abban rejlik, hogy ilyen módon jóval kedvezőbb áron áll rendelkezésünkre valamennyi a digitális média-tartalomkészítéshez szükséges program, mintha ezeket a szoftvereket, vagy ezek közül néhányat kihagyva külön-külön vásárolnánk meg.

A Média gyűjtemény ár/érték arányban az egyik legjobb választás a látványtervezők számára.


Az alábbi rövid videó egy jellegzetes munkafolyamatot mutat be a Média gyűjteményben található szoftverek felhasználásával. Vezeti Önt a koncepcionális skiccektől a drón fotogrammetriáig, animációk elrendezéséig, texturálásig, a megjelenés fejlesztéséig.


Licenckezelés

A Média gyűjteményben található programok közös licenckezelőt használnak, aminek következtében minden, a gyűjtemény részét képező program csak egyazon számítógépen, felhasználónév alatt használható. A programok használata ilyen módon nem osztható meg különböző számítógépek között.

Például a gyűjteményből kiválasztott egyetlen program használata a teljes gyűjtemény licencét elhasználja. Egy másik felhasználó ugyanezen gyűjtemény más programját sem használhatja ezidőalatt, neki egy másik, a teljes gyűjteményre vonatkozó licencre van szüksége.

A csomagban található szoftverek önálló, más-más felhasználó általi, vegyes, rugalmas, időszakos használatához a Flex licenc jelenthet megoldást.

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum