Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Inventor Professional útmutató videóink

iMate

Egy gépészeti modell részeként bemutatjuk az Inventor Professional program intelligens kényszerezés parancsát. Segítségével előre definiált kényszereket hozhatunk létre, amik egyszerűsíthetik és jelentősen gyorsíthatják összeállítások készítését.


Feszültségelemzés

Egy tartószerkezeti csomópontnál alkalmazott vasalat feszültségi elemzése az Autodesk Inventor Professional szoftverrel.

iCopy bemutató

Egy egyszerű modellen keresztül bemutatjuk az Inventor Professional iCopy parancsát. Segítségével adaptívan változó geometriájú kiosztásokat hozhatunk létre előre definiált útvonalak mentén.


iCopy használata

A videóban egy tartószerkezeti modell kiosztásával mutatjuk be az Autodesk Inventor Professional iCopy parancs használatát. A kiosztott tartóelem méretében és elhelyezkedésében adaptívan igazodik a környezet geometriájához.


Shape Generator - Alakoptimalizálás

Az Autodesk Inventor Professional Shape Generator funkciója gyorsítja az alkatrésztervezés folyamatát azzal, hogy a megadott terhelés(ek) és támaszkényszerek hatására optimalizálja a kezdetben megadott, elnagyolt alakot.


Dombornyomás, vágás, lyukasztás az Inventor Punch Tool segítségével

Dombornyomott kialakítások, lyukasztások létrehozása előre elkészített beillesztési pontokon saját formák, vagy katalógusminták alapján síklemezekben az Autodesk Inventor Professional szoftver használatával.


Síklemez tervezés

Síklemez tervezése az Autodesk Inventor Professional szoftverrel: hajlítás, kiterítés, vágás, korcolás.


Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum