Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk AutoCAD Revit LT Suite ismertető

Az Autodesk AutoCAD Revit LT Suite programcsomag magában foglalja az AutoCAD LT és az Autodesk Revit LT tervezőprogramot.

Az Autodesk Revit LT Suite tartalmazza az Autodesk Revit LT szoftvert, mely Revit platformra épül, alapvetően az építészeti Revit funkcionalitásán alapul. Képessége a teljes funkcionalitású szakági Revit változatokhoz képest korlátozott, de kiválóan alkalmas a 3D környezetben történő tervezéshez, és a 2D dokumentációk, kimutatások előállításához.

Előnye a "nagy" Revit változatokhoz képest az árában rejlik ezért kisebb cégek, magántervezők, vagy nagy irodákhoz bedolgozó külső tervezők számára ajánlott.

A programcsomagban található Autodesk AutoCAD LT továbbra is lehetőséget biztosít a kétdimenziós tervezéshez, akár a dwg formátumú tervek folytatására, akár a társtervezőkkel való együttműködésre.

Bár nem előírás, de a cél nem feltétlenül a szoftverek egymás melletti, hanem az egymással való használata, mert a szoftvercsomag olyan szoftverekből áll össze, melyek között az átjárás zökkenőmentesen, vagy a lehető leggördülékenyebben tud lezajlani.

A szoftvercsomagban megtalálható szoftverek funkcionalitásban nem különböznek az önállóan is beszerezhető szoftverektől. A csomag előnye abban rejlik, hogy ilyen módon jóval kedvezőbb áron állnak rendelkezésünkre a szükséges szoftverek, mintha ezeket külön-külön vásárolnánk meg.

Az Autodesk AutoCAD Revit LT Suite ár/érték arányt tekintve egy jó választás a kisebb építőipari tervező cégek, magántervezők vagy kivitelezők számára.

A szoftvercsomagban található szoftverek közös licenckezelőt használnak, aminek következtében minden, a csomag részét képező szoftver csak egyazon számítógépen, felhasználónév alatt használható. A szoftverek használata ilyen módon nem osztható meg különböző számítógépek között.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum