Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk Vehicle Tracking ismertető

A Vehicle Tracking szoftver használatával a tervezőknek lehetőségük van üldözőgörbék szerkesztésére, a járművek mozgásának elemzésére, csomópontok és parkolók tervezésére.

Kibővített AutoCAD platform

A tervező és elemző funkciók a megszokott AutoCAD (vagy MicroStation) környezetbe integrálódnak, a funkciók az AutoCAD szalagmenüjéről érhetők el.

Tervező és méretező eszközök

Az üldözőgörbék használatával a tervezési és ellenőrzési folyamatok felgyorsíthatók.

Vehicle Tracking

Parkoló és körforgalom tervezés

A parkolók percek alatt elkészíthetők a parkolósávok, öblök, szigetek, és csatlakzoó utak elhelyezésével és fogópontjaik módosításával. Az úttervezési eszközök egyike a körforgalmak kialakításában segít, mellyel számos nemzetközi szabvány szerint válik lehetővé a geometria kialakítása és módosítása.

Vehicle Tracking

2D/3D szimuláció

A járművek útvonalai és mozgásai közvetlenül a CAD környezetben síkban és/vagy térben animálhatók. A tetszőlegesen elhelyezett kamerák segítségével akár felvétel is készíthető.Vehicle Tracking 2023 rendszerkövetelmények

Szoftverigények

64 bit:
- Microsoft Windows 10 (1809 vagy újabb verzió), 11
- .NET Framework 4.8 vagy újabb
- AutoCAD 2023 / Civil 3D 2023

Ha az adott operációs rendszer támogatása megszűnik, akkor vele együtt az azon futó Autodesk termék támogatása is véget ér.

Hardverigények

- 8 GB memória (16 GB ajánlott)
- 20 GB vagy több szabad hely a merevlemezen
- 3,0 GHz-es vagy gyorsabb processzor
- 1920 x 1080 felbontású True Color grafikus kártya (ajánlott: 3840 x 2160) 1 GB memóriával 29 GB/s sávszélességgel és DirectX 11 támogatással (4 GB és 106 GB/s sávszélesség DirectX 12 támogatással ajánlott)
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum