Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Mensch und Maschine

A Mensch und Maschine Software SE (Man and Machine) egyike a vezető európai szoftverforgalmazó és fejlesztő cégeknek a CAD/CAM (Computer Aided Design / Manufacturing - számítógépes tervezés), PDM (Product Data Management - termékadat-menedzsment) illetve BIM (Building Information Management - Épületinformációs modellezés) területeken.

mum_hungary A Mensch und Maschine irodái megtalálhatóak Németországban, Ausztriában, Svájcban, Franciaországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Romániában, Spanyolországban, az Egyesült Államokban, Brazíliában, Japánban és a Délkelet-Ázsia régióban. 2018. szeptemberi adatok alapján a cégnek 821 munkatársa volt.

Magyarországon 2017. elejétől a MONARCH Kft látja el kizárólagos képviseletét, 2019. márciusától mint Mensch und Maschine Hungary iroda működik.

A MuM kínálata széleskörű, az építészeti-, szerkezettervezési-, épületgépészeti- gépészeti-, elektromos- és infrastrukturális tervezéshez kínál a különböző árkategóriákban megoldásokat.
A cég forgalma elérte a 167 millió eurót (50 milliárd forint). A MuM részvényeit a frankfurti és a müncheni tőzsdén jegyzik, részvényeinek értéke látványosan emelkedik.
MuM
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum