Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

SOFiCAD 2016 újdonságok

Megjelent a SOFiCAD szoftver legújabb, magyar nyelven is elérhető 2016-os változata, mely AutoCAD 2016, valamint 64 bites Windows 7 környezetben fut.

Felirat / címke objektum

Új objektum a vasbetétek feliratának kezelésére. A vasbetétek és kiosztások feliratának tartalma és megjelenítési módja változók segítségével állítható össze és vezérelhető. A korábbi verzióban készült feliratok a rajz megnyitásakor automatikusan konvertálásra kerülnek, a régi feliratok érvényüket vesztik.

soficad 2018

Távolság lefedése vasbetétekkel

Egy megmutatott egyenes, vagy vonallánc mentén a toldási hosszak és méretvariációk alapján automatikusan vasbetétek készülnek. A funkció felismeri az azonos méretű vasakat, így minimális különböző pozíciószámú vasbetét keletkezik. A megmutatott kontúr mentén rögtön elkészül a vas zsaluzatbani másolata is mutatóval.

Távtartók

A távtartók a korábbi AutoCAD szöveg helyett saját objektumtípust kaptak, így tulajdonságaik utólag intelligensen módosíthatók. Például a darabszám és a kiosztási távolság módosításával a négyzetméterenkénti mennyiség automatikusan frissül.

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum