Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

SOFiCAD 2020 újdonságok

Megjelent a 2020-as verziószámú SOFiCAD, mely 64-bites Windows 10 / 8.1 és AutoCAD 2020 / 2021 környezetben futtatható.

soficad 2020

-->

Vonallánc kiosztás

Az új parancs segítségével egy lépésben lehet elkészíteni egy vonallánc menti, több szegmensből álló kiosztást. Különösen előnyös a komplex metszetek és a szegő-/peremvasalás esetén.

soficad 2020

Vasbetét információk

A kiosztott vasbetét pozíciók információi egy új LOG-oldalszalagon jelennek meg. A LOG-oldalszalag kiegészítő funkciókkal is rendelkezik az elemek megkereséséhez, módosításához és törléséhez.

soficad 2020

Vasalás ellenőrzése

A SOFiCAD segítségével lekérdezhetjük a terv esetleges hiányosságait, pl. hajlítási formával nem rendelkező kiosztás, vagy 0 darabszám, vagy túl rövid szárral rendelkező hajlítási alak. Minden információ a LOG-oldalszalagon jelenik meg.

soficad 2020

Kivonat nézete asszociativitás

A lineáris kiosztások "Kivonat nézete" opciója egy asszociatív vasbetétnézetet készít el zsaluzási kontúrban. Akár fogóponttal, akár nyújtással változtatunk a kiosztásban szereplő vasbetéten, a kivonat is változni fog. Egy praktikus opció lehet akkor, amikor zsaluzási geometriát módosítani kell.

soficad 2020

Szöveg iránya a hálópozíciónál

A hálópozíciónál a felirat szöget tulajdonságként megjelenik az AutoCAD Tulajdonság panelen. Így utólag gyorsan és kényelmesen forgathatók el a feliratok.

DIN-ISO konvertálási folyamat

A DIN és ISO szabványok közötti konvertálási folyamat támogatja a D2 és D3 hajlítási formákat is.Korábbi SOFiCAD verziók újdonságai

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum