Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

SOFiCAD 2020 újdonságok

Megjelent a megszokott 2 éves fejlesztési ciklus eredményeként a 2020-as verziószámú SOFiCAD, mely 64-bites Windows 10 / 8.1 és AutoCAD 2020 / 2021 környezetben futtatható. A SOFiCAD 2020 a fejlesztések mellett átalakult megjelenéssel nyújt támogatást a napi vasalásszerkesztési feladatok megoldásához.

A javítócsomag(ok) és a hozzá tartozó magyar felület letölthető »


SOFiSTiK Application Manager

Új megjelenést kapott a SOFiSTiK termékek telepítésére, frissítésére és eltávolítására szolgáló SOFiSTiK Application Manager (SAM). Külön-külön vezérelhetjük az egyes szoftvertípusok (statikai, CAD és BIM), és azon belül a javítócsomagok, frissítések telepítését. A programablak felső részén (kulcs ikon) kapott helyet a hardverkulcs, illetve a licenc frissítésének lehetősége.

sofistik soficad 2020

Vastáblázat .docx

A vastáblázatok .docx formátumba is exportálhatók. A táblázatok hozzáigazítása vagy a dokumentum formázása a doxc-sablon-rendszer segítségével könnyen elvégezhető. Bővebben a vaskimutatás dokumentum készítéséről »

soficad 2020

Vonallánc kiosztás

Az új parancs segítségével egy lépésben lehet elkészíteni egy vonallánc menti, több szegmensből álló kiosztást. Különösen előnyös a komplex metszetek és a szegő-/peremvasalás esetén.

soficad 2020

Vasbetét információk

A kiosztott vasbetét pozíciók információi egy új LOG-oldalszalagon jelennek meg. A LOG-oldalszalag kiegészítő funkciókkal is rendelkezik az elemek megkereséséhez, módosításához és törléséhez.

soficad 2020

Vasalás ellenőrzése

A SOFiCAD segítségével lekérdezhetjük a terv esetleges hiányosságait, pl. hajlítási formával nem rendelkező kiosztás, vagy 0 darabszám, vagy túl rövid szárral rendelkező hajlítási alak. Minden információ a LOG-oldalszalagon jelenik meg.

soficad 2020

Mutatós kiosztás és nyújtás

A 2020-as verzióban a mutatós kiosztás immáron támogatja az AutoCAD nyújtás parancsát.

Kivonat nézete asszociativitás

A lineáris kiosztások "Kivonat nézete" opciója egy asszociatív vasbetétnézetet készít el zsaluzási kontúrban. Akár fogóponttal, akár nyújtással változtatunk a kiosztásban szereplő vasbetéten, a kivonat is változni fog. Egy praktikus opció lehet akkor, amikor zsaluzási geometriát módosítani kell.

soficad 2020

Nagyobb kontrasztú ikonok

Az ikonok kontrasztja javításra kerül a jobb láthatóság és a szemkímélés érdekében.

soficad 2020

SOFiCAD Classic

A klasszikus, modelltérben való rajzolás és nyomtatás támogatására készült (SOFiCAD-Classic.dwt) szalagmenü fül elrejtésre került. A megmaradó Konstrukció fülön csak a Konstrukció I és Konstrukció II szalagmenüfülről összeválogatott, papírtér munkafolyamatot támogató parancsok maradtak. A Konstrukció I és II szalagmenü fülek az alábbi animáció szerint hívhatók elő.

soficad 2020

Szöveg iránya a hálópozíciónál

A hálópozíciónál a felirat szöget tulajdonságként megjelenik az AutoCAD Tulajdonság panelen. Így utólag gyorsan és kényelmesen forgathatók el a feliratok.

DIN-ISO konvertálási folyamat

A DIN és ISO szabványok közötti konvertálási folyamat támogatja a D2 és D3 hajlítási formákat is.Korábbi SOFiCAD verziók újdonságai

SOFiSTiK
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum