Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

SOFiSTiK


Német statikusok, egyetemi oktatók és kutatók által alapított SOFiSTiK kifejezetten az építőipar számára fejlesztett statikai számító és szerkesztő szoftverei minőségi, megbízható és egyszerűen kezelhető szoftverek, melyekkel világszerte meghatározó, Európában vezető helyet foglalnak el.

A SOFISTiK Statika szoftverekkel tetszőlegesen komplex feladatok is megoldhatók. Világszerte általánosan használtak azokon a területeken (pl. magasépítés, hídépítés, talajmechanika, dinamika, membránok, áramlás, stb.) is, ahol más statikai és végeselem programok egyáltalán nem, vagy nem megbízható eredményt szolgáltatnak.
A programrendszer moduláris felépítésű, így a feladatnak megfelelő csomagok alakíthatóak ki, melyek később tetszőlegesen bővíthetők.

A SOFiCAD szoftverek az AutoCAD-re épülnek és egészítik ki azok általános funkcionalitását az építőipari tervezés speciális és hasznos eszközeivel. Itt a kétdimenzionális szerkesztés, jellemzően az építőipari rajzok, vasalási tervek készítése és mennyiségszámítása a cél. A SOFiSTiK statikai programokkal a SOFiCAD közvetlen adatcserére képes.

A SOFiSTiK - FIDES Geotechnikai szoftverek - fejlesztője a SOFiSTiK legjelentősebb partnere, a FIDES-DVP cég - elsősorban az egyszerű, mindennapos talajmechanikai számítások elvégzésére születtek. A szofterek termékpalettáján megtalálható egyaránt az egyszerű analitikus módszeren alapuló kisprogram és a SOFiSTiK végeselemeket használó, komplex térbeli számítóprogram is.

A SOFiSTiK és a MONARCH Kft. sajátos magyarországi árpolitikája révén a korábban megfizethetetlen szoftverek ma minden szerkezettervező számára elérhetővé váltak, a jelenlegi áraink nem a program minőségéhez, hanem a megfizethetőséghez lettek igazítva.Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum