Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Revit útmutató videóink

Vasalás modellezése

A síkokban készülő, de térbeli vasalakok felismerik a befogadó elem kontúrjait és a betonfedés révén asszociatívan lekövetik annak változásait. Megkülönböztetünk vasbetét és hegesztett háló vasalást. A videóban a Revit és a kiegészítőként megjelenő SOFiSTiK Reinforcement vasalásmodellezésének alapvető képességeit mutatjuk be: előnyök és gyengeségek.

Vasalási terv készítése - SOFiSTiK Reinforcement

Az Autodesk Revitben elkészült 3D vasalási modellről a SOFiSTiK Reinforcement segítségével állíthatunk elő "klasszikus" vasalási tervet, ahol a konszignálás után feliratozott metszeteket, vasalási létrákat és beméretezett hajlítási alakokat kapunk eredményül.

Kényszerek

Egy építész projekt részletén bemutatjuk a Revit elemek között létrejövő logikai kapcsolatokat, melyek méret vagy egyvonalú kényszer formájában alkalmazhatók.

Lépcső tömegelemből

Lépcső modellezése tömegelemből a pihenő/födémcsatlakozások megfelelő tisztítása érdekében. A tömegmodell-lépcső alapja a korábban elkészített hagyományos lépcső elem, melyhez akár kényszerezhetjük a tömegmodell kontúrvonalait is. További előnye, hogy a szerkezettervezők így a tényleges vasbeton szerkezetet (burkolattól mentesen) modellezhetik.

SOFiSTiK Analysis + Design – Statikai váz és terhek finomítása

Bemutatjuk, hogy a SOFiSTiK Analysis + Design program miként segít a Revitben a statikai váz készítésekor, a terhek felvitelében és hogyan képződik ezekből végeselem modell.

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum