Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

SOFiSTiK Revit modulokat bemutató videóink

SOFiSTiK Analysis + Design – Statikai váz és terhek finomítása

Bemutatjuk, hogy a SOFiSTiK Analysis + Design program miként segít a Revitben a statikai váz készítésekor, a terhek felvitelében és hogyan képződik ezekből végeselem modell.


SOFiSTiK Analysis + Design – Statikai számítás a Revitben

Bemutatjuk, hogy a SOFiSTiK Analysis + Design programmal miként tudunk különféle statikai számításokat futtatni a teljes modellre és az elkülönített alrendszerekre (Subsystem) vonatkozóan, valamint az eredményeket hogyan tudjuk a Revit modellen ábrázolni.


SOFiSTiK Analysis + Design – Vasbeton méretezés a Revitben

Bemutatjuk, hogy a SOFiSTiK Analysis + Design programmal miként tudunk vasbeton pillér, gerenda és lemez szerkezeteket méretezni, azaz szükséges vasalást, vasmennyiséget számoltatni, és az eredményeket a Revit modellen ábrázolni, vagy külön dokumentációban publikálni.


SOFiSTiK Bridge + Infrastructure Modeler – Hídmodellezés Revit környezetben

Bemutatjuk, hogyan tudunk a SOFiSTiK Bridge + Infrastructure Modeler szoftverrel Revit környezetben hídmodellt készíteni. A rövid áttekintőnkből kiderül a szoftver tengely alapú gondolkodásmódja és a használatának főbb lépései. Ahogy a szoftver neve is utal rá, ez egy modellezésre szánt kiegészítés, de a tervkészítéshez is kapunk hasznos eredményeket és információkat: skiccszerűen megkapjuk a kiterített hossz-szelvényt, fel tudunk venni alaprajzot és metszeteket a modellről.


SOFiSTiK Reinforcement – Vasalási terv készítése

Az Autodesk Revitben elkészült 3D vasalási modellről a SOFiSTiK Reinforcement segítségével állíthatunk elő "klasszikus" vasalási tervet, ahol a konszignálás után feliratozott metszeteket, vasalási létrákat és beméretezett hajlítási alakokat kapunk eredményül.

Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum