Általános tervezés
Épülettervezés
Szerkezettervezés
Infrastruktúra tervezés
Látványtervezés
Gépészeti tervezés

Autodesk iparági gyűjtemények

Az Autodesk iparági gyűjtemények biztosítják az iparágakban használt legalapvetőbb Autodesk-szoftverek széles választékénak legkényelmesebb és legrugalmasabb elérését.

Az iparági gyűjtemények hozzáférést biztosítanak a legalapvetőbb Autodesk szoftverekhez. Használatuk révén azonnal elérhetjük az új technológiákat, a felhőszolgáltatásokat és számos licencelési lehetőséget. Röviden, az iparági gyűjteményeknek köszönhetően szabadon dönthetünk arról, mikor melyik szoftverterméket szeretnénk használni.

 • Építészeti, mérnöki és kivitelezési szoftverek gyűjteménye

  Építőipari gyűjtemény

  Az építészeti, mérnöki tervezési és kivitelezési gyűjtemény a szoftverek széles választékát biztosítja a tervezési, mérnöki és kivitelezési munkafolyamatok jobb minőségben és kiszámíthatóbb módon történő elvégzésének megkönnyítéséhez.

 • Terméktervezési és gépipari szoftver gyűjtemény

  Terméktervezési gyűjtemény

  Tervezze meg és készítse el termékeit az Inventor szoftverrel, amely az Inventor Nastran és az Inventor CAM révén teljesen integrált szimulációt és 5 tengelyes CAM rendszert is tartalmaz. Szerezze be a gyűjteményt és fedezze fel a felhő alapú termékfejlesztést.

 • Média- és szórakoztatóipari program gyűjtemény

  Média gyűjtemény

  A média- és szórakoztatóipari gyűjteménnyel az animátorok, modellezők és vizuális effektusokat készítő művészek a lenyűgöző effektusok, élethű 3D karakterek és digitális világok létrehozásához szükséges eszközöket érhetnek el.


A kollekciók csak előfizetési (bérleti) konstrukciókban érhetőek el, egyedi vagy többfelhasználós változatban és közös licenckezelőt használnak.

Autodesk
Kapcsolat   |   Általános Szerződési Feltételek   |   Adatvédelmi tájékoztató   |   Impresszum